Najnovšie recenzie zo sekcie Ultrazvukové čističky
- výborná účinnosť, jednoduchá obsluha, nenáročná prevádzka
Potreboval som kvalitne čistiť okuliare bez poškriabania -naplnilo moje očakávania - absolútna spokojnosť
VGT-800
Pridané: 12. mája 2017
(naposledy upravené 17. mája 2017)
Zakúpený v Svetsuciastok.sk
- Naozaj funguje za 9 minút vyčistilo okuliare perfektne. Jednoduchá obsluha žiadne zbytočné displeje. Spotreba 35 až 40 wattov.
- Pomer cena - kvalita. Veľa funkcií. Jednoduchá obsluha. A hlavne to robí to čo má. Môžem len odporučiť !!!
- Nič.
Tento produkt som si vybral lebo som potreboval vyčistiť neprístupné miesta na auto súčiastke a splnilo to moje očakávania. Dokonca by som povedal že ich až prevýšilo. Určite ho odporúčam na čistenie malých aj väčších vecí kde nie je možnosť očistiť to inak a kde sa neodporúča mechanické čistenie. Mne to vyčistilo súčiastku perfektne bez mechanického poškodenia povrchu súčiastky. Ďalšie plus je to že si ohrieva vodu na požadovanú teplotu a udržiava ju. Odporúčam !!!
- Ale cena vyhovujúca
- Nedostatok informácií o produkte
- a slabý návod
Potrebujem na prípravu vit.C. Odskúšané pri prvej várke. Dobré.
- je dobrá
som spokojená
- časovač len na 3 minúty
neosporúčam výrobok. priplatte a kúpte s lepším časovačom.
Som spokojná s tovarom. Splňa moje očakávania, odporúčam aj iným.....
- ohrev, jednoducha obsluha
Kvalitny stroj za prijatelnu cenu.
- pouzivam kratko ale vyhovuje parametrom
- zatial nic
celkom dobry
- Spĺňa účel na domáce použitie.
- Nič
Potrebovali sme niečo malé na domáce použitie a objed 600 ml, ktorý sa bežne predáva v obchodoch bol málo.1400 ml je tak akurát, aby sa tam zmestili i väčšie predmety-napr. sprchová hlavica.
VGT-1730T
Pridané: 23. decembra 2015
(naposledy upravené 23. decembra 2015)
- kvalitné čistenie
veľmi dobrý prístroj na čistenie v domácich podmienkach.
- dobrý výkon
- variabilita nastavenia
- slabší výkon vyhrievania
dobrá a užitočná vec, v domácnosti široko využiteľná
- Vyhovovali mi technické parametre
- Cena bola porovnateľná s inými internetovými predajňami
Ultrazvukovú čističku som si vybral z dôvodu jej širokého a šetrného použitia pri čistení rôznych predmetov v zmysle návodu. Toto zariadenie je mimoriadne šetrné a dostatočné najmä pri čistení skiel okuliarov, bol primárny cieľ nákupu. S tvarom a parametrami tejto konkrétnej čističky som veľmi spokojný a som rád, že som si vybral z veľkého množstva práve tento typ. Jej uzavretý a kompaktný tvar je vhodný na umiestnenie v ktorejkoľvek časti bytu a svojim pekným vzhľadom neruší. Za čas, ktorý ju využívam, som sa nestretol so žiadným nedostatkom. Na základe mojich poznatkov tento model doporučujem aj iným záujemcom.
- dotyk.ovládanie
pekný dizajn,viac možností časovania, dokonalé prečistenie predmetov
- CENA
Primeraná cena k zarideniu.
V prevádzke len niekoľko krát, ale na to k čomu som to potreboval som spokojný.
ULTRASONIC V 0,6L
Pridané: 29. augusta 2015
(naposledy upravené 29. augusta 2015)
- vrele odporúčam !
Som spokojná s nákupom, splnil moje očakávanie
- spokojnosť
- použila som ho zatiaľ iba raz
pre moju potrebu postačuje
som spokojná
- Dostačujúci výkon ultrazvuku aj ohrevu
- Jednoduché a prehľadné ovládanie
- Uvítal by som možnosť aj dlhšieho nastavenia časovača
Kúpil som ju hlavne kvôli občasnému čisteniu motorových súčiastok. Hľadal som výkon minimálne 120 W + ohrev a táto čistička to splňuje, síce nemá velký objem ale je dostačujúca a za tu cenu je super. Nastavujem ju na max. čas a teplotu 50 stupňov, trochu koncentrovaného čističa a pekne vyčistí vnútra karburátorov, čerpadiel, vstrekovačov a ostatných súčiastok, avšak s odolnejšími karbónovými usadeninami má problémy a treba cyklus zopakovať, lebo 8 minut je málo, prípadne narušiť povrch usadenín a použiť aj vhodný čistič.
- voľba času čistenia
- možnosť pozastavenia a obnovenia čistiaceho procesu
- užitočné príslušenstvo (držiak na náramkové hodinky)
- dostatočný výkon
- výrobca deklaruje objem 600 ml, ale v skutočnosti je 500 ml pri naplnení po rysku MAX
spĺňa účel na ktorý bol zakúpený
pozor pri čistení slnečných okuliarov na vyššiu teplotu vody, hrozi poškodenie povrchovej vrstvy rámiku
počas čistiaceho procesu sa voda prirodzene zahrieva
pre dokonalé vyčistenie zažratej nečistoty je potrebne process niekoľko krát opakovať
Zobrazujem 161 - 180 zo 190 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 8 [ 9 ] 10 Ďalšie »